31 Ekim 2009 Cumartesi

Yağmurlu Bir Günde...


Buakşamki karşılaşma zorlu geçicek. Belkide bir dönüm noktası bu maç... Olası mağlubiyet üstü kapanmaya çalışılan bir çok şeyi tekrar hortlatacak. Ankaragücü'nün sert futbol oynayacağı kanısındayım. 100.yıllarındalar, Gs'yi mağlup ettiklerini düşünürsek ( ki bu bir kıyaslama değildir) Beşiktaş'ımız karşısında saldırgan bir futbol bekliyorum. Bu da yer yer sertlikleri ağır hava koşulları dolayısıylada beraberinde getiricektir. Keza Anadolu'dan bir kulübün 100.yıl'ı, lige renk katmak adına hedefleri arsında elbette 4 büyükleri mağlup etme seçeneği ağır basabilir.

Herkez kadar benim içinde önemli bir maç... Bu sezon gideceğim ilk Beşiktaş maçı. Geçen sezondan bu yana bazı durumlar el vermediğinden ayrı düştük yâr'dan... Hava yağmurlu ve soğuk... Beste hafızada... Şimdiden tükürük köftesi kokuyor burnumda... 3 puan ile dönmek dileğiyle...

Saldır Beşiktaşım !

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Ankaragücü maçları bizim için ayrı bi önem taşıyor (8 sıfırı unutma).katılıyorum sana sert futbol oynıcaklardır malum 100.yılları lige renk katma cabası içindeler bu macıda ciddiye alıcaklardır elinden geleni yapicaktır ankaragücü ama bize karşı başarılı olucaklarını sanmıyorum 3 puanı alırız..