23 Aralık 2009 Çarşamba

Deneme Tahtası

Mustafa Denizli'yi anlamak diye bir kitap çıksa yok satar hani... En azından sporun kıyısından köşesinden anlayan adam bile bir alayım bakayım der... Değişik işlere imza atıyor son zamanlarda. Kupa ciddiye alınıyor, öylede olmalı. Avrupa Serüveni için gerekli bir yol. Eminim Denizli'de ciddiye alıyor, fakat yanlış hamleler yaparak işi zora sokmada üzerine yok diye düşünmüyorda değilim. Manisayı şaha kaldıracak bir futbol sergiledi dün akşam Beşiktaşımız. İnsan merak ediyor bu takım antrenmanlarda neler yapıyor diye... Yani birgün herşeyi kenara bırakıp gitmek istiyorum Nevzat Demir Tesislerine ama Jandarma karşılar diye erteliyorum...

Korcan'ın performansını hemen bir maçta değerlendirmeye kalkışıyor bilmişlerimiz. Tamam futbolcu o, oyunu oynayan o... Peki yaşadığı duyguları normal karşılama hoşgörüsünü uygulayacak kim? He diyeceksiniz ki deneme tahtası mı? Evet deneme tahtası. Bu kulüp Yıldırım Demirören döneminde tamamen deneme tahtasına döndü. Aksini iddia edeninde gözlerinin bozukluğundan şüphe ederim.

Manisaspor ile daha önce bir maça çıkmışsın, berabere bitmiş, fakat hala zaaflarını görememişsin. Hala akıllıca davranıp sonuca gidememişsin. Orta alanımızdaki futbolcularımızdan Ernst ve Fink'de takımın gidişatına ayak uyduruyorlar gibi geldi dün akşam. Hadi yorgunluğu bahane edelim. Peki dinlenmiş Tabata?..Yok abi yok, Mustafa Denizli ve Yıldırım Demirören'in gitmesini artık içten içe ister oldum. Zaten Demirören'in 1 dakika kalmasını istemiyor bünye... Bonusu da Denizli olsun.

2 yorum:

kartal ruhu dedi ki...

Demirören'den kurtuluyoruz az kaldı. Yarın bir şeyler değişecek. Çok şey değişecek.

Aram dedi ki...

inşallah kutuluruz demirörenden bişeylerin değişmesi lazım artık.