29 Eylül 2010 Çarşamba

Bir Umudum Sensin Anlıyor musun?



Blogda sürekli futbol içerikli yazılara yer verdik. Yeri geldi eleştirdik yeri geldi yücelttik ama elimizden geldiğince kendi doğrularımızdan ödün vermeden yazdık. Bu yazı bir yardım kampanyasının tanıtımını içermektedir. Bir arkadaşımın bana ulaştırdığı bu kampanya'ya elimizden geldiğince destek vermek bizim görevimiz diye düşünmekteyiz. Sadece bizlerin değil, Beşiktaş'lı olan olmayan tüm duyarlı insanların destek vermesi gerekiyor diye düşünüyoruz. Kartal Sözlük Niğde'nin Çiftlik İlçesine bağlı Azatlı Kasabasında yer alan, Azatlı Şehit Selim Erten İlk Öğretim Okulu'nda okuyan öğrenci kardeşlerimize yönelik; oyuncak, kırtasiye malzemeleri, temizlik ürünleri, boya badana malzemeleri, giyecek ve yiyecek yardım kampanyası düzenlemekteler. Bize kalan elimizden geldiğince destek vermek... Kampanyanın içeriği şu şekilde... 

bir umudum sensin anlıyor musun ?

kartal sözlük'ü ilk açtığımız günden beri belki de en büyük ve tek gerçek hedefimiz bu oluşumun bir sivil toplum örgütü gibi çalışmasıydı, geçen sezon bitmeden önceki hafta gündeme gelen anadoludan bir okula yardım kampanyasını gerçekleştirme vakti geldi.

bu okul, niğde'nin çiftlik ilçesine bağlı azatlı kasabasında yer alan, azatlı şehit selim erten ilk öğretim okulu. okulun anasınıfında sözlük yazarlarından bir arkadaşımız öğretmen olarak görevli. aşağıda resimlerini göreceğiniz okulda durum gerçekten de iç karartıyor, maalesef ki çocuklar son derece yetersiz bir ortamda eğitim görüyorlar, tuvaletler pislik içerisinde, yemek yenilen masalar kırık, halıfleksler kir içerisinde, oynayabilecek toplam üç tane oyuncakları var resimlerde de göreceksiniz ikisinin tekerleği bile yok.

yapılması gereken çok şey var, tabiki bunların hepsine yetişmemiz mümkün değil ama sarabileceğimiz bir çok yaraları var, düşündüğümüz zaman sadece 3 paket sigara paramızı bu işe ayırsak gerçekten de bu zamana kadar yaptığımız tüm güzel işlerden çok daha büyük bir işe imza atacağız, gerekli yardım malzemelerini topladıktan sonra gönüllü olacak arkadaşlarla 9 ekim 2010 cumartesi günü niğde'ye gidip okulu ellerimizle boyayacağız, kardeşlerimizin sevincine ortak olacağız, yapılacak tüm masraflar dekontları ile birlikte buradan yayınlanacak, aşağıda planlanan faaliyetleri görebilirsiniz,

yapmayı planladıklarımız;

* zemin halıfleksinin yenilenmesi
* tuvalet binasının boyanıp dezenfekte edilmesi
* yemek yenilen plastik masa ve sandalyelerin yenilenmesi
* çocukların eğitimi için yetersiz durumda olan kırtasiye malzemelerinin sağlanması ( pastel boya, sulu boya, kuru boya, el işi kağıdı, makas, yapıştırıcı, flüt, resim defteri, boyama kitabı vb. gibi malzemeler)
* oyuncak ( ne kadar bulabilirsek o kadar iyi )
* temiz giyecek ve ayakkabı yardımı
* bireysel temizlik ürünleri (diş fırçası, tuvalet kağıdı vb.)


topladığınız malzemeleri ulaştırmak için,

primus inter pares
forzanarchy
dingoc
must
stefo
cihan1903
hurremsoultan

nickleriyle irtibata geçebilirsiniz.

küçük büyük gönderileriniz için adresimiz;

melek hatun mahallesi, zağarcıbaşı sokak, kısmet apartmanı, no:2 daire: 5, çapa - fatih - istanbul


maddi katkıda bulunmak isteyenler için hesap numaramız,

türkiye iş bankası
gaziantep / pazaryeri şubesi
cihan şahin

şube kodu: 6301
hesap numarası: 0631313
ıban no: tr450006400000163010631313


okulun resimleri

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul1.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul2.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul3.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul4.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul5.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul6.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul7.jpg

www.kartalsozluk.com/img/okul/okul8.jpg

 Katılımlarınızı bekliyoruz arkadaşlar...

Hiç yorum yok: