11 Mart 2010 Perşembe

Beşiktaş JK - İBB #Maç Sonu

Belediye maçı öncesi bir şeyler karalamak istedim kara tabloya karşı fakat kendi çapımda totem yapıp yazmadım. Tuttu diyoruz :P İBB karşısında oyunun bazı bölümleri hariç etkin bir futbol sergiledi takımımız. Herşeyden öte takım halinde hareket etmeleri işin sevindirici tarafı... İsteyince oluyor bazı şeyler. Bu takım bunu başaracak kapasitede elbet. Fakat Denizli'nin bitmek bilmez rotasyonları dolayısıyla bir türlü dikiş tutturamıyordu Beşiktaşımız. Bundan sonra da rotasyonun en babaları bizi bekliyor bence... Dilerim gerçekleşmez..

Belediye'nin sakat oyuncusunun çokluğuna karşılık lig'de güzel futbol oynamaları takdir edilecek bir durum. Dün akşam da güzel organize oldular fakat sonuca varamamalarının nedeni açık, Ferrari-Sivok 2'lisinin uyumu... Defansımızın sağlamlığı daim olur umarım. Keza sonlara yaklaştıkça artacak sert oyun ile beklenmedik sakatlıklar gerçekleşebilir.

Dün İbrahim Üzülmez'in nam-ı değer Deli İbo'nun doğum günü idi... İlerleyen yaşına karşın Kaptanımızın istekli oluşu ve yerinde müdahaleleri kendine armağan niteliğindeydi... Şarap gibi kadın lafını duydum ama Şarap gibi adam örneği verilecekse kesinlikle aktristlere değil İbrahim Üzülmez'e bu nam armağan edilmeli... Mutlu Yıllar İbo...

Bir de dün akşam bir kat daha artan performansı ile göz dolduran isim var ki kendisi Beşiktaş'ımızın gelecek 10-15 yılına ambargo koysa "yuh" demem. Tabii ki bu isim Necip Uysal. Ersnt'in yokluğunda oynayacağı söylenmişti maç öncesi. Oldu da. Hakkını da sonuna kadar verdi bence... Bileklerinin sağlamlığı, topa basması, presi herşeyi ile göz dolduruyor Necip... Gün geçtikçe artacak tecrübesi ile adını sık sık duyarız umarım. Gelecek sezonlarda başkalarının alternatifi değilde, kendine bir alternatif aratacaktır.

Tribünlerin normal'e göre dolu olması işin "inanç" tarafından bakıldığında kötü günleri atlatıyor olmamızında bir nevi göstergesi oldu. Bilet fiyatlarının etkisi elbet biz taraftarların maça gitme durumunu etkilemekte... Yönetimin biraz da elini vicdanına götürüp fiyatları öyle belirlemeleri stadın doluluk oranını dün etkilediği gibi etkileyecektir. Makul seviyelerde olduktan sonra da ister hafta içi ister hava şartları olsun stadın dolu olmamasını engeller.

Dün akşam'dan kendime kalan, Necip Uysal'a sempatimin bir kat daha artması... Lig'de de hafiften potadayız... İnşallah rakiplerimizin zaaflarına kalmadan kendi oyunumuz ve galibiyetlerimizle işin sonunu güzel getiririz... Çünkü dün akşam farkettim ki, geçen mayıs'da nasıl bağırdıysak gırtlak patlatırcasına " oOoley Oleyyyy OoOolleeeyyy OoOollllleeeyyyy, ŞampiyoOooOonnn Beşiktaşşşş ! " diye, bu yıl da bu tezahürattan mahrum kalmanın üzüntüsü... Allah korusun...

Saldır Beşiktaş'ım !


1 yorum:

Aram dedi ki...

Necip oynayacaksa Ernstin yedek kalmasına bile razı olurum :))