29 Kasım 2009 Pazar

TSL 14.Hafta: Sivasspor - Beşiktaş JK


İnönü'de galip gelemediğimiz Sivasspor ile deplasmanda bugün saat 20:00'de karşılaşıyoruz. İstatistiklere baktığımızda 2 takımda 3'er kez galip gelip, 2 maçıda berabere bitirmiş. Zor dönemden geçtik bu maça kadar... Bu maçta alınacak 3 puan bizi bir adım değil üç adım ileri atmış olacak. Lig sıralamasında 2.lik konumuna geçeceğiz. Fener ve Galatasaray'ın mağlup kapattığı haftada, geçen haftalarda da olduğu gibi kârlı çıkmak istiyorsak bu maçı kazanmalıyız... Klasik Mustafa Denizli deyimi ile " Bu hafta aldığımız 3 puanın önemini ileriki haftalarda göreceğiz".

Sert bir futbol oynanacak bence sahada... Dikkat etmişimdir hep, Sivasspor ile oynadığımız maçlar ayrı bir sertlik ile geçiyor. Dilerim iki tarafta zarar görmez... Malum Sivas 2 senedir süregelen çıkışını devam ettiremiyor. Golcüleri Mehmet Yıldız'ın ne kadar önemli olduğu bu aşamada Sivas için aşikar. Bülent Uygun yönetimindeyken ayrı bir antipati kazandı bende Sivasspor. Başarıları Türk Futbolu adına takdire şayan, fakat hocalarının amaçsız açıklamaları ile bir antipati kulübünden öte gidemedi zihnimde...

Zor dönemeçleri kolaylıkla atlatan Beşiktaşımızında bilinçli olarak sahada futbol oynayacağını düşünüyorum. Hem galibiyet serilerini devam ettirebilmek için, hemde bu serilerin bir anlamı olabilmesi için Sivasspor'dan 3 puan almak şart... Keza sevgili yorumcularımız otomatikman gs ve fb'nin mağlup olduğu bu haftada üzerimize çullanacaklardır... Başarılar örtülüp, ibre direkt bize dönecektir eksi olarak.

Muhtemel kadro; Rüştü, İbrahim Kaş, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ernst, Fink, Ekrem(Nihat), Tello, İsmail, Bobo(Nobre)

Anketimizde de 11 oy'un 2'si Sivasspor'a 9'u Beşiktaşımıza kullanılmış...
Saldır Beşiktaşım !

Hiç yorum yok: