4 Aralık 2009 Cuma

TSL 15.Hafta: Beşiktaş JK - Diyarbakırspor

3 puan için rahat bir maç olarak gözüksede ben Diyarbakırspor'un daha saldırgan taraf olacağını düşünüyorum. Maçı aldığımız taktirde lider olacağız. Fener'inde Es-Es ile bizimkisinden daha zor bir maç geçireceğini düşünürsek, liderliği almamız an meselesi.


Diyarbakırspor'un her maçında siyasi olayların olduğu malûm. Taraftarımızın galeyana geleceğini düşünmediğimden herhangi bir siyasi slogan atılacağını düşünmüyorum. Layıkı ile karşılanacaktır Diyarbakırspor. Tabii ki sıkıntılı geçeceği ortada maçın yinede bu olaylar göz önünde bulundurulduğunda. Sahada sertlik olmazsa, hiç bir şekilde taraftarda kötü tezahürat yapmayacaktır. Dilerim futbolcularda işlerini(!) yaparlar, tribünleri germezler.

Diyar, saldırgan bir futbol sergiliyor. Fakat ne oluyorsa son vuruşlarda bir beceriksizlik var. Temennimiz bu maçtada bu beceriksizliğin devam etmesi... Favori biz olarak çıkıyoruz doğal olarak. Son haftalardaki grafiksel yükseliş bizi daha bir havaya soktu. Umarım ciddiyeti kaybetmemiş şekilde çıkarırız maçı.

Beklediğim kadro; Rüştü, İbrahim Kaş (İbrahim Toraman), Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Ekrem, Fink, Ernst, İsmail Köybaşı, Nihat, Bobô (Nobre)

CSKA maçı düşünülerek Bobô dinlendirilebilir. Nobre bu yüzden ilk 11'de görev alacaktır. Toraman ise maskeli olarak görev alabilir.

Stat: İnönü Stadı
Saat: 20:00
Hakemler: Bülent Yıldırım, Cem Satman, Muhittin Gürses, Çağatay Şahan

Saldır Beşiktaşım !

1 yorum:

SirEvo dedi ki...

Geri dörtlü tamam, öndeki iki panzer tamam ama ilerisi sıkıntılı. Ekrem Nihat İsmail 3lüsünden hangisi AMC hani ofansif orta saha görevini üstlenebilir? Bence hiçbiri.
Solda İsmail, sağda ekrem olsun da, ortada kim olacağını bilemiyorum. Yani tek adam fark ediyor. Forvette Bobo'nun olması artık tabir-i caizse Allah'ın hakkıdır.