23 Şubat 2010 Salı

Son Kâle


Son kale programı... Genelde pek izlemem sadece maç görüntülerini yayınladıklarında izlemeyi tercih ediyorum. Dün akşam Fener-Bursa kaşılaşması sonrası bir bakayım dedim. Trt'den sonra ki adresim burası oldu. Ntvspor'a neden bakmadığımı sonradan düşündüm fakat görüntüleri görünce takıldım kaldım. Muhabbete kulak ve seyir misafiri olduğumuzdan (sanki başka hakkımız var) dinlemeye koyuldum. Hatta bu aşama da şuna da değinmek istiyorum; Yıldırım Demirören'in kongre öncesi konuk olduğu programda sürekli alt yazı da "Soru ve Görüşleriniz İçin" verdikleri bilgilendirme yazısını hiç kâle bile almadılar. Belki de görüş belirten olmadı ama bu zor bir ihtimal. Kongre öncesi Yıldırım Demirören'in konuk olduğu bir program, bırakın spor programı olmasını, sabah şekerlerine bile katılsa fax, e-mail, telefon yağmuruna tutulacağını söylememek aptallık olur. Seyirci ile iç içe program yaptıklarını sanıyorlar, yanılıyorlar... Seyircilerin görüşlerini dile getiren tek kanal bünyesinde bulundurduğu iki spor programı ile Trt1... Bu açıklamadan sonra olay şu ki;

Ekran yine üstte ki gibi bölük, bir yan da maç özeti, bir yan da Ahmet Çakar, Serhat Ulueren ve Reha Muhtar hararetli tartışıyorlar. En az 3 dk. dinledim faydalı bir cümle bulamadım kendi adıma... Saat 23:05 gibi açtığım kanalı 23:08'de sessiz mod'da izledim. O kadar laf kalabalığı var ki şu spor programlarında... Bu hararetli tartışma programın final bölümünde oldu... Görüntüler verdiğim saatte girdi yayına ve sadece özet görüntülerin tartışması 45 dakikaya yakın sürdü... Gündeme ses getiricek program olarak nitelendiriliyor Serhat Ulueren tarafından fakat ben aynı görüşte değilim... Sesi kapatıp izlemenizi tavsiye ederim. Keza yan etkileri; aşırı sinir, baş ağrısı vs. olarak bünyelere işleyebilir.

2 yorum:

gnyz dedi ki...

Ntvspor da 10 numara programı vardı (Ercan Taner, Sergen Yalçın, Mehmet Demirkol ve Selçuk Dereli) keşke onu izleyip kendine eziyet etmeseydin. Sergen yine çok güldürdü.

besiktAsiruh dedi ki...

evet geç farkettim ntvspor'u. buarada sergen'in sürekli mavi gömleği (sanırım aynı gömlek) dikkat çekici:)