12 Nisan 2010 Pazartesi

Altın Klavye Blog Ödülleri

İnternette dolaşırken rastladığım blogların birisinde görmüştüm bu yarışmayı. Nedir? Ne Değildir? derken girdim açıklamaları okudum ve blogumuz için ön başvuruyu yaptım. Sağolsunlar spor kategorilerinde bize de yer verdiler. altınklavye blog ödülleri hakkındaki detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz. Üşengeç okuyucularımıza karşıda kısa bir açıklama yapalım;

Altın Klavye Blog Ödülleri, blogcuların düzenlediği blog organizasyonu olması yönüyle tüm diğer organizasyonlardan farklıdır. Para kazanma amaçlı olmayıp, en büyük amacı blogkürenin gelişimine katkı sağlamaktır.


Yani tamamen sponsor firmalar ki bunlar, reklam veren firmalar, tarafından düzenlenen ödül organizasyonlarına karşı yapılmış bir yarışma... İlk tur oylamaları bugün başladı. 30 Nisan'da son bulacak. İkinci tur oylamaları ise 1-7 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Ödül veya ödüller neler şuan altınklavye'de bir bilgi yok. Sanırım ödül olmayacak açıklamalara bakılırsa... Ki bir blogger için en uygun olan ödülde böyle organizasyonlar sayesinde blogunun daha geniş kitleye yayılmasıdır. İkinci tur oylamaya katılabilmek ve blogumuzu diğer internet kullanıcılarına tanıtabilmek için siz değerli okuyucularımızın desteğine ihtiyacımız var. Bize oy vermek için buraya tıklayarak besiktasiruh.blogspot.com isimli alanın yanındaki kutucuğu işaretleyip "Vote!" demeniz yeterli. Şimdiden destekleriniz için teşekkür ederiz.

Hiç yorum yok: