2 Aralık 2009 Çarşamba

Levent Erdoğan İstifa Etti...

Levent Erdoğan'ın istifa ettiğini öğrendik. İstifa sebebini "Olağan Genel Kurul Süreci"ne girildiğinden "görevine devam etmemin etik olarak doğru olmadığını düşünüyorum" diyerek açıklamış. Şimdiiiii. Sanırım Murat Aksu'nun listesinden gireceğini basit bir düşünce ile ortaya atarsak, Levent Erdoğan'ın Beşiktaş Dernekleri üzerindeki etkisinide göz önünde bulundurmuş oluruz. Demekki "Demokratik Seçim" dernekler üzerinde etkisi olan insanlar tarafından yürütülüyorda diyebiliriz. Peşin hüküm ile.. Fakat bu olası bir varsayım. Önümüzdeki günlerde basın toplantısı ile gidişatı kamuoyuna duyuracağını söylemiş Levent Erdoğan. Kuvvetle muhtemel Murat Aksu ile ortak hareket edeceğini düşünüyorum bu yüzden.

Dernekler üzerindeki etkisi tartışmasız büyük bir gerçek. Derneklerimizinde seçimlerde ne denli rol oynadıkları ortada. Demokratik diye bağırdığımız seçimlerimiz umarım yönlendirmeler ile yapılmaz. Her Beşiktaşlı'nın kendi özgür iradesi ile sandıkta söz sahibi olacağını umuyor ve düşünüyorum.

2 yorum:

SirEvo dedi ki...

İsabet olmuş...

Aram dedi ki...

Güzel bi haber o makama yakışmıyordu kendisi ama istifa edip bir başka başkan adayının listesinden tekrar giriliyor mu aynı süreç içerisinde ? inşallah klubumuzden uzak olur, derneklerle olan yakınlıgı ortada boyle potansiyele sahip birninin klupten ayrı kalacagını düşünmüyorum inşallah yanılırım