4 Kasım 2009 Çarşamba

Arnavut İnadımı Var Sende Sayın Denizli


Gerçekten biz ya anlatamıyoruz , ya da bazılarında anlama kıtlığı var. Wolfsburg deplasmanından bir puanla döndüğümüz vakit evimizde oynayacağımız maçta 3 puan alıp potaya girme şansımızın bir hayli yüksek olduğunun herkes farkındaydı maç öncesi ama gel gelelim maça çıkan ilk 11 fabian yokluğunda hernekadar iyi desekte demekki çift forvet olmayınca olmuyormuş.

Aslında anlatmak istediğim konu gayet basit biz ne bir galaktikos real madrid'iz nede bir katalan barcelona ilerde tek forvet bırakıp arkada oyunu yönlendirip oyunun sonucunu değiştiricek oyunculara sahibiz. Şimdi diyeceksiniz ki tabata neye durur , tello neye durur falanca kişi neye durur. Akşam'ki ortasahaya şöyle bir bakalım Serdar Özkan , Fink , Ekrem , Uğur İnceman ve Tabata ilerde tek forvet Bobo şimdi burada oyuncuları özelliklerine kadar anlatırsak kıssadan hisse ekrem fink ve uğur inceman defansif ortasaha görünümde ama akşam fink ikisinden daha çok çıktı hücuma şutlar çekti elinden gelenin fazlasını yapmaya çalıştı diyebiliriz. Tabata varmısın yokmusun ? gibiydi dün gece 2.nci yarı oyuna tello girdi. Tello'dan bu sene hiçbirşey ummaya ve beklemeye çalışmayalım." Ne umutlar beslemişiz be hafız" cümlesini tello için defalarca tekrarlar dururuz. Dakika olmuş 65 - 70 haliylen Allah vergisi yetenek nobre girer oyuna oda bişey yapamaz. Eldeki malzeme ye göre çift forvet başlasaydık ve baskıyı ilk dakikalardan itibaren kursaydık o zaman belki daha farklı olabilirdi. Bobo yalnız oynadığı zaman niye oynayamıyor , nobre girdiği zamanda neden bu kadar gol kaçırıyoruz diye yorumlar yapıyoruz. Evinde oynamanın avantajı ve kaybedecek hiçbirşeyin yokken halen tek forvete olan ısrarın nedendir anlayamadım gitti.

Tabi bunun yanında cumartesi gününüde unutmamak lazım sağolsun federasyonumuz büyük kolaylıklar sağlamış olup maçı cuma değilde cumartesi günü oynamamız için büyük fedakarlıklar yapmıştır. Beş oyuncumuz sakatlanmış bir diğeride mide enfeksiyonu geçirmiş canınız sağolsun dimi temsil etti Beşiktaş sizi avrupa'da emeği geçenlere teşekkürler.

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Aynı Olay fb yada gs nin başına gelse macın tarihini değiştirirdi federasyon..Bize gelince hiç iyi oynamadık evimizde oynuyoruz kader maçımız tek forvetle cıkıyoruz.. Orta sahada TeLLo oLmaLıydı ne kadar bu sezon kötü oLsada. inceman ın beşiktaş oyuncusu olmadıgını serdar ın ne kadar acemi oldugunuda birkez daha gördük.