5 Kasım 2009 Perşembe

Y.D.







Gerçekleri gizleyerek veya konuları degiştirerek nereye varılabilir.Stadlarda ilk defa mı küfür ediliyor yöneticilere ki birden ayaklanmaya baslayı verdiniz.Daha 3 hafta önce taraftarları linç edenleri neden tespit ettirmediniz de şimdi çıkmıs küfürü bitirecem küfür edenleride bitirecem diyorsunuz unutmayınız ki her yönetim yaptıklarının hesabını verir ha bugün ha yarın ha gelecekde ama verir.
Açık bir şekilde kamu oyunun dikkatini farklı bir yöne cekmeye çalısıyorsunuz üstelik bide Trabzon maçı sonrası için basın toplantısı yapacagınızı açıklıyorsunuz. Çok merak ediyorum ne yapacaksınız elinizde kumanda tek tek maçlarımı göstereceksiniz, bırakınız bu işleri artık bu gemi su alıyor ve tek kurtuluş yeni bir kaptanın gelmesi, Beşiktaşımızı uçuruma sürüklemenize asla izin vermeyeceğiz.

Ve yaptıklarınızın bedelini size ödetecez o zaman görecez bakalım kim kimi bilmem ne yapacakmıs.



1 yorum:

Adsız dedi ki...

Elinden geleni yapsin beşiktaş taraftarı bitmez YILDIRIM DEMİRÖREN YETER !!! gündemi değişme cabasında sucu taraftara bağlıcak kendı yaptıklarını unutturcak artık yemez.istenilmiyorsun defol git taraftarla uğrasma şerefsiz..