8 Aralık 2009 Salı

Ramak Kala, Koy CSKA'ya !

CSKA Moskova oyuncularından Aleksei Berezutski ile Sergei Ignashevich'in Manchester United maçı sonrası doping yaptığı ortaya çıktı. Aslında doping değilde, soğuk algınlığından dolayı kullandıkları "Sudafed" adlı ilaçta WADA tarafından yasaklı listesinden çıkarılmış olsada, UEFA'dan izinsiz kullanılmasının sakıncalı olduğu bu ilacı kullanmaları kadroda yer almamalarına sebep oldu.

Bizim için bir nevi iyi bir haber. Ama bunlara takılmamamız gerekiyor. Yoksa ManU'da, Wolfsburg karşısında eksik oynayacakmış, mış mış'lara bırakmamalıyız işimizi.

Merak ettim bu ilacı araştırdım biraz. Ciddi bir yan etkisi yok. Şurubu yetişkinler günde 3 kez 1 tablet yada günde 3 kez 2 ölçek olarak kullanabiliyorlar. 6-12 yaş arası, ve 2-5 yaş'a göre kullanımı değişiyor. Nezle, grip, soğuk algınlığı için kullanılıyor ve burun akıntılarını durdurmaya yarıyor. Bir nevi tıkanıklıkları açıyor... Fiyatı ise 4,63 TL. Daha detaylı bilgisi tam burada.

Şimdi gel gelelim kendi durumumuza... Sağolsun Since1903.org sitesinin sahibi Hüseyin arkadaşım, maça gelemeyeceğinden kıyak geçerek kombinesini verdi ve 1 küsür saate kadar yola koyulacağım. Malum bu "teğet" krizden bizde nasibimizi fazlasıyla aldığımızdan kombine alamadık. Tamda sabah muhabbeti geçerken "ulan bu yıl bir şampiyonlar ligi maçına gidemedim" diye sağolsun Hüseyin devreye girdi ve bu haberi verdi. Kendisine teşekkürlerimi buradan da iletmek istedim.

Bu sezon gittiğim maçlarda mağlubiyet ve beraberlik almadık. Galip geldik. Umuyorum ki bu akşamda güzel bir netice ile evime döneyim. Yarında mutlu mesut güzel bir yazı atalım blogumuza. Bunun baş kahramanı takımımız olacağından bu durumda beklediğim kadroyuda paylaşayım; Kalede Rüştü, Savunmada İbrahim Toraman, Sivok, Ferrari, İbrahim Üzülmez, Orta alanda, Ekrem, Fink, Ernst, İsmail Köybaşı, Tello, Fovette Bobô... İş yapmayacak bir kadro değil bu kadro. Ligdeki beraberliğin sebebi olarak düşünülen bu maçta galip gelebilecek kabiliyette oyuncuların bulunduğu bir kadro...

1-0 yada 2 farklı skor ile kendi lehimize karşı sonuçlandırırsak maçı, Wolfsburg'un en az bir beraberlik kopartacağını düşünüyorum. Bu yüzden bu akşam kurtlar ile kartalların gecesi olsun!

Saldır Beşiktaşım !

1 yorum: