7 Aralık 2009 Pazartesi

Şampiyonlar Ligi: Beşiktaş JK-CSKA Moskova

Avrupa'da 136. kez sahaya çıkıyoruz. Bu maçın önemi çok diğer maçlara nazaran. UEFA Avrupa ligine kalabilme ihtimalimiz var. Diliyorum ki Diyarbakırspor maçındaki kadrodan farklı bir kadroya dönüş olacak. Zaten basında da çıkan haberler bu yöndeydi Diyarbakırspor maçı öncesi...




Antalya'da hazırlıklarını sürdüren CSKA Moskova takımının Teknik Direktörü yaptığı açıklamada Fink, Ernst ve Bobô için özel önlem alacağına değindi. Zorlu bir mücadele olacağının farkındalar. Zaten ilk maçta şansız bir mağlubiyet aldığımızı düşünüyorum. Gol atamama sorunumuzun olduğu ve takımdaki taşların yerine oturmamasından kaynaklanan farklı bir psikolojiye bürünmüş bir Beşiktaş'tı sahadaki. Hala ne denli gol atamama sorunumuzun olduğuna değinecek olursak, Diyarbakırspor karşısındaki kadrounun ne kadar yanlış olduğunuda görürüz. Şampiyonlar Ligi asla ve asla Turkcell Süper Lig arenası değil. Oradaki oyun tamamen farklı ve telafisiz. Bu yüzden kadro seçiminde akılcı daha çabuk iş bitirici bir yol izleyeceğini düşünüyorum Sayın Denizli'nin. Bununda Nobre'siz bir forvetten oluşacağını belirtirim.

CSKA'nın bizden daha iyi olduğunu söylemek yalan olur. Daha önceki maçlarında keza o kadar etkili bir futbol sergilemediler kannımca. Wolfsburg'un ve Beşiktaş'ın kötü olduğu dönemlerde kendilerine pay çıkarttılar bu pastadan. Etkili adamları iki tane sadece. Bunları markaj altına alırsak, misal Fener maçında Fink'in gizli kahramanlığı gibi, çaresiz üzerimize pek fazla gelemeyeceklerdir. Defansımızın sağlam olduğu şu dönemde kadroda pek oynama olmazsa iş bitirici sistemle galip geleceğimizi düşünüyorum.

Fransa-İrlanda arasında oynanan Dünya Kupası baraj maçının hakemi Martin Hansson yarınki maçı yönetecek. Henry'nin eli ile müdahele ettiği pozisyonu görmeyip neticesinde İrlanda kalesinde gol olup, İrlanda'nın Dünya Kupası'na katılamamasında büyük bir rol oynamıştı. Şampiyonlar Liginde pek fazla hakem konuşulmaz. Umarım iki taraf içinde adil bir maç yönetir. 

Maçın bilet fiyatları;
Eski Açık: 60,00 TL
Kapalı Alt: 175,00 TL
Kapalı Üst: 200,00 TL
Numaralı Kenar: 225,00 TL
Numaralı Orta: 250,00 TL
VIP Alt A - F: 250,00 TL
VIP Alt B - E: 320,00 TL
VIP Alt C - D: 400,00 TL
VIP Üst A - F: 450,00 TL
VIP Üst B - E: 650,00 TL
Yeni Açık: 60,00 TL
 
Tarih: 08.12.2009
Saat: 21:45
Stat: İnönü

Rus takımlari ile 24. kez karşılaşıyoruz. 5 Galibiyet, 5 Beraberlik, 13 Mağlubiyet almışız. Diliyorum ki bu maç 6. Galibiyetimiz olsun Ruslar'a karşı...

Saldır Beşiktaşım !

1 yorum:

Aram dedi ki...

Rüştü
İ.toraman Sivok Ferrari İ.üzülmez

Ernst Fink

Nihat Tello Ekrem

BOBO

Beklediğim kadro bu. tello yu yine harciyacaktır bu maçta solda oynatmarak. herseye ragmen Saldır Beşiktaşım !