6 Aralık 2009 Pazar

Çuvaldızı Kendine Batır(ama)mak...

Dün akşam Tahkim Kurulu'ndan MHK'ya kadar giydiren bir başkan vardı sahnelerde... Faulleri verilmemiş, akabinde gol olmuş. Penaltı çalmıyormuş hakemler kendilerine... Ne garip geçen sezon bolca penaltılar ile ilerleyen bizdik sanki. Ne olduda isyan eder oldu anlamak zor.

Bu zamana kadar konuşmamasının sebebi, Kulüpler Birliği başkanı olmasından kaynaklandığını belirtirken ne kadar kin güttüğünü gözlerinden okumak çok basit. Tamam hakkın gasp edilir, hakem sürekli aleyhine çalışır fakat bu konulara değinirken kendi futbolunuda futbolcunuda göz önünde bulundurman gerekir.

Beşiktaş maçında öncesi ve maç sırasında, C. Kâzım'ın gerdiği ortamı, bunun öncesinde gs maçında Baroni'nin yaptıklarını ve Bilica'dan kaynaklanan Eskişehirspor maçındaki topsuz alanda rakibine yaptığı hareketi es geçmemen lazım sayın Aziz Yıldırım... Hatta daha eskilere uzanırsak Lugano'nun ne kadar kurallara saygılı olduğunuda bu aşamada dile getirebiliriz. Önce çuvaldızı kendine batırmalısın. Tabii bende demiyorum MHK ve Federasyon sütten çıkma ak kaşık. Değil illaki... Ama hak savunacağım derken kendi kusurlarını ört bas etmemelisin. Senin gibi bir makamda oturan insana yakışmayacak sözler sarf etmemelisin. 

Rıza efendi 2 Ekmek 1 Süt pankartı ile ortamı gerdirmemelisin...
O Rıza efendi sana koltuk terk ettirir...
 
Bu resmi o girişe koymak çok basittir. Fakat altındaki "Şimdi Savaş Zamanı" gibi bir cümleyi oraya yazmaktaki asıl amacı şimdiden herkes sorgulamalıdır. Fenerbahçe Taraftarı'nın temiz olduğundan ön yargısız yazıyorum, şüpheliyim. Hangi amaçla bu yazı oraya yazılır. Aziz Yıldırım savaşçı ise bir kulübün başında ne işi var? Çıksın gitsin Kuzey Irak'a... demezler mi?

1 yorum:

Aram dedi ki...

Bıraksın bu işleri..bizim maçta sanırım 15.dakkada luganonun bobuyu düşermesine ne dicek ? işler yolunda gitmiyor başladı havlamaya..