12 Kasım 2009 Perşembe

4 Cepheden Zarar, 360 Derece Kayıp

Ve Serdar Kurtuluş konusunda bilinmeyen gerçekler dün Beşiktaş Futbol A.Ş.’nin genel kurulunda gündeme geldi. Borçlanmaya dikkat çeken üyeler, bu anlayışla bu yükün altından kalkılamayacağını vurguladı. Üyeler, Gaziantep’e verilen Serdar Kurtuluş hakkında “Kaça alındı, kaça verildi bilmiyoruz. Kaydı yok” şeklinde eleştiride bulundu. Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, şaşırtan şu cevabı verdi: “Serdar Kurtuluş’u 100 bin dolara G.Antep’e verdik.” Soğancıoğlu’nun bu sözleri, Atıf Keçeci’nin ısrarı üzerine kayıtlara yazıldı.


HaberTürk gazetesinde okudum bu haberi az önce... Diğer basın organlarında da yer almaya başladı haber... Doğruluk payını benimde bilemediğim gibi, sayın genel kurul üyeleride farkında değiller olanların. Çünkü bir kopukluk var ortada. Daha bilinmeyen neler çıkacak ortaya Allah bileki... Ama Asbaşkan gibi bir makamda görevli Sayın Ertunç Soğancıoğlu'nun cevabı kulak tıkanacak cinsten değil. Hala birileri çıkıpta Başkan hakkında bişeyler yazıp çizicekse, çabalamasın. Artık S.O.S veriyor her konuda Demirören ve ekibi... Her konuda maddi zarar uğrayan Beşiktaş Camiası, hala Yıldırım Demirören'in peşinde koşmamalı insanlar.

İşin maddi zararıda; 2006'da 1 milyon $ bonservis bedeli + Sinan Kaloğlu ve Eser Yağmur'un bonservis bedelleri ile Bursaspor'dan Serdar Kurtuluş'un transfer edilmesi...
4 Cepheden zarar, 360 Derece Kayıp... Teşekkürler Başkan...

Hiç yorum yok: